keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Pelejä


Tablettikin on oiva keino kissojen aktivoimiseen. Meidän nuoremmat kissat varsinkin tykkäävät pelailla tabletilla kissojen omilla peleillä. Tämä on myös hyvä keino saada vähän rauhaa taloon, jos kissat ovat taas keksineet ravata hippaleikeissä pitkin taloa. Tai jos omat lelut eivät taas jostain syystä kiinnosta.



Hiiripeli on paras. Siinä on houkuttelevat äänitehosteet ja värinä. Sitä saatetaan pelata puolikin tuntia putkeen. Tabletti on välillä lujilla, kun saalistajat yrittävät ihan tosissaan saada hiiren kiinni...

Hiiripelin kanssa taistelusta on muutama videokin, mutta koska meidän tietokoneella on taas jotain henkilökohtaisia ongelmia, ei sitä saanut ladattua.





Kalapeli on vähän tylsempi. Sitä seurataan enimmäkseen vain sivusta.





Ellin mielestä jännin peli on se, missä on punainen pallo. Sen pelin pelaamista joutuu vähän rajoittamaan. Tabletti-parka...




Mukavaa keskiviikkoa!

7 kommenttia:

  1. Voi näitä nykyajan kisseleitä, vähän eri leikit kuin "sillon ennenvanhaan" :D Pallopeli kuulostaa niin jännältä, että taidan kokeilla sitä Alfredin kanssa.. ^.^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on! Ihmisilläkin, niin miksei sitten kissoillakin :DD Kannattaa kokeilla. Muistelin, että Alfred tykkäsi myös pelailla :)

      Poista
  2. meidän kloppi tykkää myös tietokoneesta.ei kyllä pelaa kissojenpelejä.ryökäle käy ihmisten sivustoilla.telkkariakin on kiva katsoa.radiota säätää.onneton istuu usein nappuloiden päällä ja kun kaikki namiskuukkelit on pohjassa menee rikki.6 kg kissaa ei ole kevyt.nytkin se katsoo tarkkaan mitä kirjoutan ja kehräys on valtava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli teillä ollaan myös mukana kaikessa :) Tv:n katsominen on meilläkin suosittua, ainakin jos on paljon liikettä ja erikoisia ääniä ruudussa. Toki enimmäkseen ovat ottaneet sellaisen tyylin, että menevät istumaan tv:n eteen kun haluavat huomiota...

      Poista
  3. Voi tablettia, toivottavasti selviää hengissä tuollaisesta käsitttelystä. :D

    Täällä molemmat saattavat seurailla tietokoneruudun tapahtumia, hiiren liikettä yms. Pitäisivät ehkä peleistäkin (tai no, Kassinenhan on päässyt pelaamaan ja ainakin jonkinlaista kiinnostusta oli). :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tabletti-parka lujilla :D Välillä vähän hirvittää kun oikein innostuvat. Onneksi on halvin mahdollinen :D

      Meillä tv on varmaan suosituin tuijottamisen kohde, tietokoneen ruutua eivät kauheasti... Voi olla, että liian hidasta toimintaa, kun tämä meidän kone alkaa olla jo niin jumissa. Tuottaa välillä tuskaa käydä edes katsomassa säätä :D Veikkaisin, että Seppo voisi pitää peleistä. Se on niin aktiivinen ja tottunut erilaisiin älyllisiin haasteisiin :) Kassinen ehkä vähän rauhallisemmin sitten :)

      Poista
  4. Se on tää uusi sukupolvi just tollaisia :D
    Mä olen koittanut puhelimen kautta innostaa näitä omiani pelaamaan, mutta ei ne tajua.

    Ihana löytö tämä sun blogi, rapsuja talouden kaikille kissakansalaisille :)

    VastaaPoista

Kiitämme kommenteista :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...